Is jouw huis wel toe aan een opknapbeurt maar heb je geen tijd en geld voor een volledige renovatie? De complete metamorfose van Dak- en Gevelreiniging is de oplossing voor jou. Niet de duur en kosten van een renovatie maar wel een prachtig resultaat. Wij zorgen ervoor dat jouw huis er weer uit ziet als nieuw.

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Wat doen we?

Wij zorgen ervoor dat jouw huis er weer fris uitziet. We pakken alles aan, van dakreiniging tot aan schilderwerkzaamheden.

Dak reinigen en coaten

De grote oppervlaktes moeten natuurlijk aangepakt worden. Wat wij doen is het reinigen van het dak van je woning en daarna coaten. Deze coating zorgt niet alleen voor een frisse uitstraling maar is ook nog eens een praktische toevoeging. Een goede coating beschermt het dak van je woning en voorkomt eventuele schade.

Gevel reinigen en coaten

Naast het dak pakken we ook de gevel aan. Bij de gevel gaat het ook om reiniging en coating. De coating heeft net als op het dak een beschermende werking. Daarnaast heeft het ook grote invloed op de uitstraling van je woning. Zo kan je ervoor kiezen om de gevel een andere kleur te geven, dan dient de coating ook als verf. Zo heb je de uitstraling van een nieuw geverfde gevel en de beschermende factor van de coating.

Voegen

Goed voegwerk is een vak apart. En toevallig een vak wat wij goed in de vingers hebben. Ook het leveren van goed voegwerk valt binnen het volledige metamorfose pakket.

Schilderwerkzaamheden

Een huis is niet af zonder nieuw fris schilderwerk. Wij pakken direct alle kozijnen en deurposten aan. Ook het overige schilderwerk pakken we met plezier op.

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over de complete metamorfose? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers nemen graag de mogelijkheden met je door. Kies voor een frisse look voor jouw woning.

Contact opnemen
Offerte aanvragen