Geïnteresseerd in dak coaten? Dak- en Gevelreiniging Drenthe is gespecialiseerd in dakcoating. Na een aantal jaren en allerlei weersinvloeden kan je dak er niet meer netjes uit zien. Door middel van dakcoating kunnen wij ervoor zorgen dat je dak er weer als nieuw uit komt te zien. Het coaten van je dak kan op verschillende soorten dakpannen. Denk bijvoorbeeld aan dakpannen van beton, golfplaten en kunst leisteen. De coating kan volledig worden afgestemd op het materiaal van het dak en jouw wensen. Je kunt kiezen voor de oorspronkelijke kleur van het dak, maar ook een andere kleur is mogelijk.

De voordelen van dak coaten

100% dekkend resultaat
Uitstraling van een nieuw dak
Vochtwerend en vuilafstotend
Verminderd de groei van alg en mossen
In vele kleuren beschikbaar

dakcoating

Werkwijze

De eerste stap van dakcoating is om het dak grondig te reinigen. We zorgen er op deze manier voor dat het dak een schone en stabiele ondergrond is voor de dakcoating. Na het reinigen plakken we de woning af zodat de coating alleen op de plekken komt voor waar het bedoeld is. Denk hierbij aan het afplakken van dakramen/dakkappelen, puntgevels, windveren enzovoort.

De reiniging kan er voor hebben gezorgd dat dakpannen in een vergruizende staat verkeren. Dit lossen we op door een primer aan te brengen zodat er een stabiele ondergrond ontstaat. Na het aanbrengen van de primer, brengen we de coating aan.

Kosten

Het vervangen van een dak kost veel geld. Dakcoating is daarom een goed alternatief. De tarieven voor dakcoating zijn niet hetzelfde omdat ieder dak verschillend is. Nadat je een offerte aanvraag hebt gedaan, maken wij een afspraak om langs te komen. Onze specialisten komen dan langs om het dak te bekijken en te luisteren naar je wensen. Vervolgens maken wij een offerte op maat, gebaseerd op het type pan of lei, de bereikbaarheid, de hellingsgraad en het formaat van het dak.

Meer informatie over dak coaten?

Het coaten van je dak brengt veel voordelen met zich mee. Neem voor meer informatie over het coaten van je dak gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ik wil een vrijblijvende offerte
Ik wil graag meer informatie