Dak coating is een manier om de levensduur van jouw dak te verlengen. Wij coaten jouw dak met een soort verf. Deze verf wordt op jouw dak gespoten om bescherming te bieden aan jouw leien of dakpannen. De coating zorgt ervoor dat jouw dakbedekking niet poreus of broos wordt. Ook zorgt dak coating weer voor een vernieuwde look aan jouw dak. Het coaten van je dak is ook goedkoper dan een geheel nieuwe dakbedekking aanbrengen.

De voordelen van het coaten van je dak

Wat we al eerder noemden, is dat dakcoating veel goedkoper is dan een heel nieuw dak laten leggen. Ook is de coating voor alle soorten daken geschikt en kunnen we vele kleuren leveren. Grootste voordeel daarvan is dat we dus elke soort kleur kunnen aanbrengen op je dak en dat deze goed beschermd is tegen alle weersinvloeden. De dak coating brengt ook nog een voordeel mee dat het de kans verkleint op lekkages in je huis en daarmee dus de meerwaarde op elk huis of kantoor wel biedt.

De voordelen op een rij

100% dekkend resultaat
Goedkoper dan een nieuw dak
Geschikt voor bijna alle daken
Uitstraling van een nieuw dak
Verminder de groei van alg en mossen
In vele kleuren beschikbaar

Dak coating Dak- en Gevelreiniging Drenthe

Hoe brengen wij dak coating aan?

De werkwijze ligt een stuk ingewikkelder dan alleen een dak coating aanbrengen op je dak. Wat echt essentieel is aan het aanbrengen van dak coating, is het goed reinigen van de oppervlakte waarop we de dak coating aanbrengen. Alles wat niet gecoat hoeft te worden plakken we zorgvuldig af.

Waarom kiezen voor Dak- en Gevelreiniging Drenthe?

Wij zorgen dat niet alleen je huidige dak wordt gecoat, maar ook je reserve dakpannen of leien. Daardoor heb je dus ook je reserve dakbekleding, passend bij de dakcoating die we aangebracht hebben. Ook willen wij honderd procent zeker weten dat alles klopt. Heb je een offerte bij ons aangevraagd? Wij komen altijd langs op locatie om het dak te bekijken en hoe we het coaten aan gaan pakken.

Offerte aanvragen