Door je dak te impregneren zorg je ervoor dat je dak vuil- en waterafstotend wordt. Wij brengen een dun, onzichtbaar laagje impregneermiddel op de dakpannen aan. Voor het beste resultaat is een slimme en logische stap om eerst je dak te laten reinigen en na de reiniging pas je dak te impregneren. Na het aanbrengen van het impregneermiddel, trekt het middel in de ‘poriën’ van je dak en zorgt ervoor dat je dak dicht slibt. Het is ook mogelijk om naast je dak, ook je gevel te impregneren.

  • Regen en vocht krijgen geen kans om binnen te dringen.
  • Mos en algen krijgen geen kans om zich aan je dak te hechten.

Voordelen dak impregneren

Krijg je toch mos of algen op je dak? Dan is dit door impregneren gemakkelijker te verwijderen. Naast dat het makkelijker te verwijderen is zitten er nog meer voordelen aan verbonden. Zo krijgt je dak na het impregneren een mooie nieuwe uitstraling en wordt de levensduur van je dak aanzienlijk verlengt.

Water- en vuilafstotend
Kleurloos en glansloos
Trekt snel in

Werkwijze

Bij het impregneren van je dak hoort dakreiniging. Voor het beste resultaat, beginnen we met een grondige reiniging van het dak of de gevel. Wanneer er geen grondige reiniging plaatsvindt, zal het impregneermiddel zich onvoldoende aan het oppervlak hechten en zal het resultaat niet optimaal zijn. Bescherm je dakpannen langdurig tegen vocht en vuil door eerst het dak te laten reinigen. Liever je dakpannen beschermen én een nieuwe frisse kleur geven? Ga dan voor dakcoating.

Offerte aanvragen

Het impregneren van dakpannen is altijd zinvol. Wij raden aan om je dak te impregneren na een grondige reiniging. Vraag vrijblijvend een offerte aan en bescherm je dak. Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op.

Neem contact op
Offerte op maat