Je dakgoot schoonmaken? Dakgoten kunnen verstopt raken door afgevallen bladeren, mos, vogelnesten en ander soorten vuil. Voorkom onaangename verrassingen met dakgootreiniging. Dak- en Gevelreiniging maakt je goten netjes schoon, op een veilige manier.

Kies voor Dak- en Gevelreiniging Drenthe

Specialist in dakgootreiniging
Advies op maat
Snel en effectief
Werkt netjes en schoon

Waarom is het schoonmaken van je dakgoot zo belangrijk?

Door je dakgoot regelmatig te reinigen voorkom je een verstopte afvoer of dakgoot. Een verstopte afvoer of dakgoot kunnen voor waterschade zorgen. We bekijken eerst de situatie, daarna gaan we aan de slag en maken we de dakgoten schoon en netjes.

Reinig je dakgoot minstens één keer per jaar

We raden aan om je dakgoot en regenpijp minstens één keer per jaar te laten reinigen. De kans op bladeren en takjes in de goot is het grootst tijdens de herfst. Het is verstandig om je dakgoot tijdens de herfst schoon te laten maken in verband met de hoeveelheid regenwater dat dan valt. Hoe vaak je jouw dakgoot moet reinigen heeft bijvoorbeeld ook te maken met je woonomgeving. Woon je in een groene omgeving? Dan zul je de dakgoten vaker moeten controleren en reinigen. Je kunt dan beter twee keer per jaar je dakgoten laten schoonmaken.

Voorkom hoge kosten met dakgootreiniging

Het regelmatig schoonmaken van je dakgoot voorkom je hoge kosten. In de ergste gevallen kan een dakgoot namelijk lekken en breken. Hierdoor kan het overtollige water voor schimmels en vochtplekken zorgen. Bij gevels van hout kan er bijvoorbeeld rot ontstaan.

Combinatie van diensten

Heb je interesse in een combinatie van diensten? Wij bieden naast het schoonmaken van dakgoten ook de volgende diensten aan:

Contact

Dak- en Gevelreiniging Drenthe staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk contact. We komen graag bij je langs voor een persoonlijk gesprek en advies op maat. Neem gerust contact op of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen