Dakreiniging

Dakreiniging2019-02-06T14:00:50+00:00

In Nederland ontkom je helaas niet aan regen en wind en viezigheid en mos kunnen zich hierdoor nestelen op jouw dak. Om ervoor te zorgen dat je dakbedekking mooi blijft, kun je ervoor kiezen om af en toe een dakreiniging toe te laten passen. Door Dak- en gevelreiniging Drenthe in te schakelen, weet je zeker dat jouw dak op de juiste manier wordt gereinigd en zorg je voor een optimale conditie van je dak.

Werkwijze

Bij een juist uitgevoerde dakreiniging, wordt ervoor gezorgd dat het dak niet alleen op het oog mooi schoon is maar dat deze ook écht gereinigd wordt. Het reinigen van daken doen we daarom met een hogedrukspuit en een goede algen- en mos reiniger. Hierdoor wordt niet alleen het zichtbare groen verwijderd maar nemen we ook alle achterblijvende sporen mee die ervoor kunnen zorgen dat het alg en mos binnen no-time weer terug is.

Bij Dak- en Gevelreiniging Drenthe vinden we het belangrijk dat we onze klanten volledig ontzien van werk. Na de toepassing van dakreiniging zullen we ervoor zorgen dat we alles helemaal netjes achterlaten. Raampartijen kunnen we eventueel ook wassen, waardoor de door ons behandelde huizen en bedrijfspanden er weer netjes bij staan.

Advies op maat

Wanneer dakreiniging te vaak wordt toegepast, kan dit ervoor zorgen dat het dak juist kwetsbaar wordt. Dit kun je voorkomen met een kwalitatieve dakcoating of het impregneren van de dakbedekking. Voor meer informatie hierover, verwijzen we je graag door naar onze andere pagina’s. Daarnaast komen we natuurlijk graag bij jou op locatie langs om je te voorzien van het juiste advies op maat en het uitbrengen van een offerte.