In Nederland ontkom je helaas niet aan regen en wind. Hierdoor kunnen viezigheid en mos zich nestelen op jouw dak. Om ervoor te zorgen dat je dakbedekking mooi blijft, kun je ervoor kiezen om af en toe een dakreiniging toe te laten passen. Door Dak- en Gevelreiniging Drenthe in te schakelen, weet je zeker dat jouw dak op de juiste manier wordt gereinigd en zorg je voor een optimale conditie van je dak.

Werkwijze

Dakreiniging zorgt ervoor dat het dak niet alleen op het oog mooi schoon is, maar ook dat écht gereinigd wordt. Het reinigen van dakpannen doen we namelijk met een hogedrukspuit en een goede algen- en mos reiniger. Hierdoor wordt niet alleen het zichtbare groen verwijderd, maar nemen we ook alle achterblijvende sporen mee, die ervoor kunnen zorgen dat het alg en mos binnen no-time weer terug is.

Bij Dak- en Gevelreiniging Drenthe vinden we het belangrijk dat we onze klanten volledig ontzien van werk. Na de toepassing van dakreiniging zullen we ervoor zorgen dat we alles helemaal netjes achterlaten. Raampartijen kunnen we eventueel ook wassen, waardoor de door ons behandelde huizen en bedrijfspanden er weer netjes bij staan.

Offerte aanvragen
Contact opnemen

Advies op maat

Wanneer dakreiniging te vaak wordt toegepast, kan dit ervoor zorgen dat het dak juist kwetsbaar wordt. Dit kun je voorkomen met een kwalitatieve dakcoating of het impregneren van de dakbedekking. Wij komen graag bij jou op locatie om je te voorzien van het juiste advies voor dakreiniging, dakcoating en impregneren.

Offerte aanvragen

Daken van woningen en bedrijfspanden verschillen in soort, afmetingen en kosten. Vraag je een offerte bij ons aan, dan komen wij graag bij je langs voor een kennismaking en het bekijken en meten van het dak. Hierdoor kunnen we een volledige en betrouwbare offerte op maat maken. Zo ben je er zeker van dat je een juiste prijsopgave ontvangt en sta je niet voor verrassingen.

Offerte aanvragen
Contact opnemen