Het dak van jw huis gaat niet eeuwig mee. Soms is een dakrenovatie nodig. Voor een dakrenovatie ben je natuurlijk op zoek naar een betrouwbaar bedrijf. Daarnaast is het belangrijk dat je niet tegen onverwachte kosten aanloopt, en dat je weet waar je rekening mee moet houden.

Offerte aanvragen
Contact opnemen

Waarom kiezen voor dakrenovatie?

Soms is dakrenovatie simpelweg nodig. In Nederland ontkomen we helaas niet aan regen en wind. Deze weersomstandigheden kunnen er voor zorgen dat mos en viezigheid zich nestelen op jouw dak. De viezigheid kan op den duur weer zorgen voor lekkages en andere beschadigingen. Wanneer dit het geval is, is het tijd voor een volledige renovatie.

Aan de andere kant kies je er misschien wel zelf voor. Je dak ziet er niet meer zo mooi uit, of je wilt graag verduurzamen. In beide gevallen staan de ervaren werknemers van dak- en gevelreiniging Drenthe voor je klaar. Met een goede dakrenovatie kun jij weer jaren vooruit.

dakcoating

Onze werkwijze

Bij het renoveren van een dak kijken we altijd eerst of het mogelijk is om het dak te repareren. Wanneer dit niet mogelijk is gaan we over tot volledige renovatie. We beginnen altijd met het inschatten van de situatie. Wat moet er gebeuren? En hoe lang zijn we hier ongeveer mee bezig? We maken een offerte op maat zodat jij weet waar je aan toe bent.

Is alles akkoord? Dan kunnen we aan de slag met jouw dak. Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten volledig ontzien van werk. Daarom zullen wij er na de dakrenovatie voor zorgen dat we alles netjes achterlaten. Wanneer wij klaar zijn met ons werk is het enige resultaat een nieuw dak dat weer jaren mee kan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dak- en Gevelreiniging Drenthe heeft al vele jaren ervaring als het aankomt op daken. Daarom kunnen wij jou voorzien van uitstekend advies. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden een keer door te nemen.

Offerte aanvragen
Contact opnemen