Je gevel zandstralen is een van de manieren om je gevel te reinigen. Het zandstralen is de meest krachtigste en grondigste vorm van gevelreiniging. Omdat het zo krachtig is, wordt het vooral gebruikt om het meest hardnekkige vuil van een buiten gevel of buitenmuur te verwijderen. Meer informatie over gevelreiniging lees je hier.

Waarom kiezen voor Dak- en Gevelreiniging Drenthe

Wij verwijderen met zandstralen het meest hardnekkige vuil
Advies op maat
Snel en effectief
Werkt netjes en schoon
Specialist op gebied van gevelreiniging

Werkwijze

Bij het zandstralen van je gevel worden water en fijn zand met elkaar gemengd. Daarna wordt het met hoge druk tegen de gevel gespoten. Het zandstralen is een agressieve manier om je gevel te reinigen. Het is zo krachtig dat we er zelfs graffiti en roet van de schoorsteen mee weg krijgen. Verder kun je er ook eenvoudig verf of andere soorten vuil mee weghalen. Het zand zorgt ervoor dat er enkele millimeters van de gevelstenen worden verwijderd en de laag met vuil verdwijnt. Hierdoor zien de muren er weer snel als nieuw uit.

Prijsbepaling

De prijs is afhankelijk van het soort aanslag op je gevel. Wij maken offertes op maat en baseren de offerte op onder andere de volgende punten:

  • Wat voor soort aanslag de gevel heeft
  • Om welke soort stenen het gaat
  • Na het zandstralen is het mogelijk om je gevel te impregneren. Zo is de gevel meteen waterafstotend en blijft langer mooi.

Contact

Woningen en bedrijfspanden zijn in alle soorten en maten te vinden. Bij een offerte aanvraag komen wij altijd langs voor een kennismaking en advies. Zo kunnen wij een betrouwbare offerte op maat maken. Heb je nog vragen of wil je gebruik maken van onze diensten? Vraag een offerte aan of neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op
Offerte aanvraag