Ziet jouw gevel er niet meer zo goed uit? Of begint deze al af te brokkelen? Dan is het noodzakelijk om je gevel te beschermen. Door het toepassen van gevelcoating is je woning weer voor jaren beschermd tegen verschillende weersinvloeden.

Offerte aanvragen
Contact opnemen

Waarom kiezen voor gevelcoating?

Na verloop van tijd begint de gevel zwakker te worden. Dit komt door verschillende weersinvloeden zoals harde wind en regen. Het is belangrijk om regelmatig je gevel te onderhouden en te beschermen. Op deze manier voorkom je dat het erger wordt. Om de eventuele schade voor te zijn is het beter om preventief te beschermen. Dit kan ook met gevelcoating. Door het aanbrengen van de coating wordt de gevel beschermd tegen bijvoorbeeld viezigheid en mos.

Is mijn gevel wel geschikt?

In principe zijn alle gevels geschikt om te coaten. Van een bakstenen muur tot een gestucte buitenmuur. In de meeste gevallen is de coating aan te brengen door middel van een spuit. Dit werkt efficiënt en snel. Tijdens het aanbrengen van de coating letten wij overal op. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat de coating alleen op de daarvoor bestemde plekken terecht komt. Na de klus ruimen wij de gehele locatie op.

Wat zijn de voordelen van gevelcoating?

Het coaten van de gevel van je huis of bedrijfspand brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • De levensduur van je gevel wordt verlengd
  • De kans op vorstschade wordt flink verlaagd
  • De uitstraling van jouw woning of bedrijfspand wordt verfraaid
  • Waardevermeerdering
  • Verminderd sterk de groei van algen en mossen

Ben jij geïnteresseerd?

Heb jij interesse in het laten coaten van de gevel van je huis of bedrijfspand? Of ben je op zoek naar extra informatie over gevelcoating? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren werknemers helpen graag bij al jouw vragen.

Offerte aanvragen
Contact opnemen