Dak- en Gevelreiniging Drenthe is specialist in gevel impregneren. Impregneren betekent het doordringen van een materiaal met een andere stof. De gevels worden geïmpregneerd met impregneervloeistof. Dit doen we met behulp van een impregneerpomp. Voor het beste resultaat raden wij voor het impregneren een gevel reiniging aan. Wanneer er geen grondige reiniging plaatsvindt, zal het impregneermiddel zich niet goed aan het oppervlak hechten. Door eerst de gevels grondig te reinigen, trekt daarna het impregneermiddel beter in de poriën van je gevel.

Voordelen van je gevel impregneren

De warmte blijft in je huis
Bespaar stookkosten
Geen koude luchtstromen en tocht
Minder kans op schimmeloverlast
Minder vorming van mos
Water- en vuilafstotend

Werkwijze

Wanneer je een vrijblijvende aanvraag hebt gedaan en een afspraak met een van onze medewerkers hebt gemaakt, zullen wij langskomen om de gevel te bekijken. Er wordt informatie verzameld om een passend voorstel te maken. Hierbij kijken we naar de afmetingen van de gevels van de woning en wordt er gekeken naar de staat van de gevel. Op deze manier kunnen wij een passende en specifieke offerte voor je maken.

Wil je graag advies wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Wij kunnen vrijblijvend advies geven of er bijvoorbeeld extra werkzaamheden nodig zijn om het optimale resultaat te behalen. Als het nodig is om de gevel te laten reinigen voor het impregneren, zullen wij dit uiteraard adviseren. Zo komt er geen vuil tussen de muur en de impregneerlaag.

Meer informatie over gevel impregneren?

Het impregneren van je gevel brengt veel voordelen met zich mee. Voordat wij de gevels impregneren, raden wij een grondige gevelreiniging aan. Zo kunnen wij gaan voor een optimaal resultaat. Neem voor meer informatie over impregneren gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ik wil een vrijblijvende offerte
Ik wil graag meer informatie