Gevel laten reinigen

Je gevel laten reinigen is dé oplossing voor vervuilde gevels. Dak- en Gevelreiniging Drenthe is gespecialiseerd in professionele gevelreiniging in Drenthe en omgeving. We reinigen gevels van woningen en particulieren. Wij bestrijden de vervuiling met de juiste technieken. De drie technieken die wij gebruiken om je gevel te reinigen zijn stoomreiniging, chemische reiniging en reiniging door middel van zandstralen. Door gevelreiniging verwijderen we efficiënt en grondig organische vervuiling. Denk bijvoorbeeld aan groene, witte of zwarte aanslag.

Gevelreiniging door Dak- en Gevelreiniging Drenthe

Grondige reiniging van vuil, aanslag en hardnekkig vuil zoals graffiti
Specialist in gevelreiniging
Voor ieder gebouw een geschikte optie
Advies op maat
Snel en effectief

Werkwijze

Afhankelijk van de mate van vervuiling kiezen we welke reinigingsmethode het meest geschikt is. Zo voorkomen we eventuele schade. Door jarenlange expertise maken we het verschil. We stemmen de reinigingstechniek haarfijn af op iedere situatie. Wij komen graag langs voor een kennismaking en het geven van advies voor de beste reiniging voor je gevels. De offerte is afgestemd op je wensen en eisen. Onze werkwijze bestaat kort gezegd uit een offerte aanvragen, daarna krijg je een offerte op maat aangeleverd en maken we je gevels weer als nieuw!

Gevel impregneren

Om de gevel na het reinigen goed te beschermen tegen invloeden van buitenaf, raden we aan om je gevel te impregneren. Zoals wij bij Dak- en Gevelreiniging Drenthe zeggen: voorkomen is beter dan reinigen. Door het impregneren van de gevel, wordt de gevel vuil- en vochtwerend. De gevel blijft hierdoor langer mooi. In een persoonlijk gesprek kunnen wij hier meer over adviseren.

Offerte aanvragen

De kosten voor het reinigen van de gevel zijn van verschillende factoren afhankelijk. Denk bijvoorbeeld aan de grootte, de vervuilingsgraad en de manier waarop je de gevel wilt laten reinigen. Benieuwd naar de mogelijkheden van gevelreiniging voor je pand? Vraag geheel vrijblijvend je offerte aan of neem contact op.

Neem contact op
Offerte op maat